Shakespeare

How to Identify and Resolve Common Issues ?

We offer a diverse range of insights on identifying and resolving common problems in sports. Our sources encompass academic articles, blog posts, and personal essays shared by seasoned athletes. :

Bail. The bail on a spinning reel acts as a gate for the line on the reel spool. When the bail is engaged, fishing line is prevented from unwinding from the spool. When the bail is open, as it would be when casting, it releases line from the spool.
Bail. The bail on a spinning reel acts as a gate for the line on the reel spool. When the bail is engaged, fishing line is prevented from unwinding from the spool. When the bail is open, as it would be when casting, it releases line from the spool.
The number one cause of spinning tackle loops is when an angler reels to close the bail. Doing so closes the bail but doesn`t ensure the line is in the roller guide.

Discover Relevant Questions and Answers for Your Specific Issue

the most relevant questions and answers related to your specific issue

Mar 12, 2010 – Could it be the check valve? I took it off and the flap appears to be working correctly. This well has been here a long time. Never given me any problems. I do have galvenized couplers on the discharge and intake sides. Old. Could these be leaking even though they show no sign of water? The discharge is able to hold 30 pounds easily overnight. I do not hear any vacuum in the intake when I take it off. Could the pipe to the well have a leak? I know I would have to insert a sleeve bnut I do not want to go through the hassle if I do not have to. I had put on a brand new pump from the hardware store that did the same thing so I think that would elliminate the pump as being the problem.
Mar 12, 2010 – I have a 3/4hp flotec convertible jet pump. It is able to hold 30lbs pressure on the discharge side as the primie easily for 24 hours. It is not able to pull water from the well whcih has been here for years. i disconnected it for the winter and rehooked it up. The galvanized couplers on the discharge and pump side are old but do not appear to be leakeing as I taped them well. The check valve seems to be functioning well as I took it off and the flap works correctly. The well is not pulling watrer. there does not appear to be a vacuum on the check vale when I losen it. could the check valve be bad? I am aware I might have to resleeve the well, but do not want to hassle with this if I do not have to. I want to eliminate everything else first. i put another brand new pump on it to see if it was that. That partiuclar pump which was the same thng did not work either.

See less

ANSWER : Your well has gone dry it seems. It has happened to my before. At first the new pump I purchased that did not pump I took back for exchange and still no water. I finally gave in and called the well experts and I was told the well was dried up

Read Full Q/A … : Shakespeare

My swimming pool. I have just had my fifth IC 40 Intellichlor chlorine generator installed in 4 years at a cost of over $900 today. Each one has worked for no more than 8 months. The first three were replaces under three year warranty, the fourth by a factory rep and I bought the fifth today. The first three all failed with Flow Chk PCB error message. The fourth just stopped working on Sunday, no power or lights. A local Pentair warranty person, whom I paid a Service Call, unplugged the unit, opened the small power center cover, showed me the green light indicating that there was power, plugged in a new IC 40 which worked immediately (as did the other four). I asked if I should replace the power center and he said that it’s basically just a transformer and is working fine. We do get occasional power blips that make the clocks on microwaves, etc blink, but I thought that the power center essentially isolates the cell from these. I do have a Florida Power and Light surge protector on the electrical box that brings power into the house. I have now talked to the pool builder, two Pentair warranty repairmen and one factory rep. I am at a loss. They all tell me they have no idea why these units fail after less than a year. This last IC 40 was installed 3/24/2010, version 2.0 and now failed in less than 5 months. Should I replace the power center that the IC 40 plugs into. Any other suggestions. I have been told that this is the best chlorinator. I don’t want to keep replacing units. By the way, each unit had been spotless inside. I keep the water chemicals and salt levels at ideal levels. The units have never worked long enough to get dirty inside. The power center is connected to an Intellitouch control system outside with an indoor control panel. Last time I called Pentair North Carolina and got some smart alec tech person that had no suggestions. Please Help if you can.
ANSWER : I’ve had the same experiance. On my fifth one as well. Fail every year. No idea why.

Read Full Q/A … : Shakespeare

Pro-form 930i, 2003 model, after not used for 30 days, left plugged-in, will not work. Recalibration efforts with Pro-form didnot work. When unplugged/replugged console shows all 888s for a second, otherwise shows 2 different sets of numbers, 1 all zeros except incline which is 0.5 and the fan works with this, 2 a set of different numbers like 10 and 100, etc. and the fan does not work with these numbers. Thanks for any help you can be.
ANSWER : There is a main processor thst controls all the fuctions, and if you unplug it from the wall for 40Min., it should reset back to normal.

Read Full Q/A … : Shakespeare

I have a 1997 Coleman 107 Hot Tub. While filling the tub it over flowed and the circuit breaker popped. Over the years I’ve done this a couple of times. I remove the side, let things dry for a day or so and everything is fine. This time, I reset the breaker and the spa went on. The pumps work fine, and the control panel shows the temp and the indicator light shows the heater is on. However, work never heats up. The local spa repair folks are crooks and they know less than I do, and I know NOTHING. Nonetheless, I’m going to try and fix the problem myself. Now, I need to know the best way to determine if the problem is the circuit board or the heater itself. I also need to know where I can get a repair maual. I’m tired of paying Goober and Gomer hundreds of dollars.
ANSWER : Check the terminals that lead into the heating element to ensure voltage is present (110 AC) if voltage is present upon start up the heating element must be replaced if no voltage is present is is most likely a control board issue. Go to this web site for contact info and possible repair manual aquisition.

http://www.spaguts.com/SpaHeaters.aspx

Read Full Q/A … : Shakespeare

I have a wildwood le 25bhbs and the only towing lights working are my signal lights. can’t get running lights or brake lights to work. I saw where it looked like the towing harness may have been pinched. So I repaired that, but, they still do not work. Any ideas? Is there a fuse somewhere I need to check? Do I need to hook the trailer up to my trailer hitch before they will work? Is there a wiring diagram or repair manual somewhere I can get? Any help would be greatly appreciated. Thank you.
ANSWER : There should be an inline fuse, check that first.

Read Full Q/A … : Shakespeare

Fix the left turn signal on a 94 isuzu rodeo
ANSWER : I”m going to take a stab at this one. If you have a solid light when you turn this signal on, (on your dash board) change the bulb. If you do not hear a click, click sound when you turn on this signal change the flasher usually located in the fuse panel area. Give it a go and good luck!

Read Full Q/A … : Shakespeare

Yamaha vino 50 cc scooter
ANSWER : Hello, check to see if it is a switch (pull hand brake back when starting

Read Full Q/A … : Shakespeare